Vierkante salontafels

De vierkante salontafel is een praktische, stevige maar ook chique bijzettafel. Een moderne salontafel, vintage bijzettafel of landelijke bijzettafel vind je in het uitgebreide assortiment van HOUTR, uiteraard allemaal vierkant. Wil je een vierkante salontafel op maat laten maken? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres!

Vierkante salontafels van HOUTR

Strakke lijnen, stoere hoeken en een passend onderstel: de vierkante salontafel maakt je woonkamer af. En of je hem nu centraal in de kamer zet of tegen de muur, jouw vierkante bijzettafel is de perfecte toevoeging. Bij HOUTR vind je alle types sidetables: van de boomstam salontafel en Scandinavische bijzettafel tot de industriele bijzettafel. En natuurlijk allemaal vierkant. Liever een eigen ontwerp in huis? Laat dan een vierkante salontafel op maat maken! Met echt eikenhout maken onze vakmensen met precisie en een beetje liefde jouw droomtafel! Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.