Salontafels

Een salontafel maakt je woonkamer pas echt af. Of het nu voor de borrel of je kop koffie is, om je magazines weg te leggen of je kaarsen op uit te stallen, rond, vierkant, industrieel of landelijk, met de salontafels van HOUTR maak je de living compleet. Handgemaakt van echt eikenhout, wij hebben voor ieder wat wils!

Overzicht

Salontafels

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Salontafels van HOUTR

De salontafels van HOUTR worden met vakmanschap en precisie uit eikenhout gemaakt. Van sidetables tot tafels die bij je eettafel passen, wij kunnen het maken. Bekijk ook zeker de verschillende vormen en stijlen salontafels in ons assortiment, want misschien past die ronde salontafel of die boomstam bijzettafel wel perfect bij jouw interieur. Of misschien wil je wel een tafel op maat zodat je het blad en het onderstel van je salontafel naar jouw smaak kunt maken. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.