Ronde salontafels

Wil je een speels en ruimtelijk element in je woonkamer? Denk dan eens aan een ronde salontafel! Zeker in combinatie met rechthoekige meubels en accessoires een mooie toevoeging. Bij HOUTR hebben we een uitgebreid assortiment aan ronde bijzettafels en ronde sidetables in verschillende stijlen. Of laat de tafel op maat maken!

Ronde salontafels van HOUTR

Geen uitstekende punten of hoekige poten maar wel genoeg ruimte om er wat kwijt te kunnen. En of je nu op zoek bent naar een industriële salontafel, boomstam bijzettafel of landelijke salontafel, bij HOUTR vind je verschillende soorten ronde salontafels. En ben je op zoek naar iets unieks voor jouw living, matchend met de rest van je interieur? Laat dan een bijzettafel op maat maken. Onze vakmensen gebruiken hiervoor louter echt eikenhout en zorgen met precisie en een beetje liefde dat het helemaal naar jouw smaak is, van het blad tot het onderstel van je salontafel. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.