Rechthoekige salontafels

Met een rechthoekige salontafel is zowel stijlvol als praktisch en is in iedere woonkamer een aanwinst. In het grote assortiment van HOUTR vind je industriële salontafels, vintage bijzettafels en landelijke bijzettafels, allemaal rechthoekig. Wat je ook zoekt, wij hebben het. En kun je het niet vinden? Laat dan jouw tafel op maat maken!

  • Salontafel Paco

    Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
  • Salontafel Roan

    Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...

Rechthoekige salontafels van HOUTR

Of je nu een visgraat bijzettafel, een robuuste bijzettafel of boomstam salontafel zoekt, bij HOUTR hebben we al deze types als rechthoekige bijzettafel beschikbaar. Past in iedere woonkamer en laat genoeg loopruimte over. Heb je zelf een ontwerp bedacht en wil je dat laten maken? Ook dan zit je bij ons goed. Onze vaklui maken jouw rechthoekige salontafel op maat met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.