Ovale salontafels

Modern en retro in één: een ovale salontafel past eigenlijk in elk interieur. En of je nu op zoek bent naar een industriële bijzettafel, landelijke salontafel of een Scandinavische salontafel, in het assortiment van HOUTR vind je een grote keuze aan ovale bijzettafels. Niet gevonden wat je zocht? Laat dan een ovale hoektafel op maat maken!

Ovale salontafels van HOUTR

Op zoek naar een sidetable die niet te veel plek inneemt maar waar je wel genoeg op kwijt kunt? De ovale salontafel is de oplossing! In vergelijking met een vierkante bijzettafel of rechthoekige salontafel neemt het veel minder plek in. En of je nu een vintage bijzettafel of boomstam salontafel zoekt, je vindt het in het assortiment van HOUTR. Kies je liever het blad en het onderstel van je salontafel zelf? Laat dan een bijzettafel op maat maken. Met echt eikenhout fabriceren onze vakmensen met precisie en een beetje liefde jouw sidetable. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.