Visgraat salontafels

Je kende het visgraatmotief natuurlijk al van de vele vloeren, maar wist je dat HOUTR ook een uitgebreid assortiment visgraat bijzettafels heeft? Rond, vierkant, ovaal of een rechthoekige bijzettafel, de visgraat salontafel is een mooie toevoeging op een natuurstenen vloer of in een moderne woonkamer. Of laat je visgraat salontafel op maat maken!

  • Salontafel Roan

    Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...

Visgraat salontafels van HOUTR

Wil je een ware blikvanger in je woonkamer? Dan is een visgraat salontafel de sidetable die je zoekt! Dankzij het kenmerkende visgraat motief valt je bijzettafel sowieso op. In het assortiment van HOUTR vind je daarbij zowel ovale als ronde salontafels en rechthoekige als vierkante bijzettafels, allemaal met een visgraat. Wil je liever een eigen ontwerp laten maken? Met een visgraat salontafel op maat kunnen onze vakmensen met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde jouw droomtafel maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.