Vintage salontafels

Haal de sfeer en uitstraling van de dagen van weleer in huis met een vintage salontafel van HOUTR. Hoewel je misschien denkt dat dit oud en fragiel zou zijn, kunnen we je geruststellen: alle vintage bijzettafels worden van eersteklas eikenhout gemaakt. In ons ruime assortiment hebben we alle vormen en types, of kies voor een tafel op maat!

  • Salontafel Paco

    Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...

Vintage salontafels van HOUTR

Met een nieuwe oude tafel in je huis, breng je sfeer en authenticiteit binnen. De vintage salontafels van HOUTR hebben een klassieke uitstraling terwijl ze in verschillende vormen te verkrijgen zijn. Zo is een ronde, ovale, vierkante of rechthoekige bijzettafel of een klassieke, landelijke salontafel makkelijk gevonden. Wil je nog authentieker? Dan is een vintage bijzettafel op maat wat voor jou. Jij kiest het blad en het onderstel van je salontafel, onze vakmensen maken met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde jouw gedroomde sidetable. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.