Scandinavische salontafels

Noords design is al jaren razend populair. De sobere maar robuuste uitstraling is toepasbaar in elk interieur. Zo ook de Scandinavische salontafels uit het assortiment van HOUTR waarmee je de weidsheid en ruimtelijkheid van die landen in je woonkamer haalt. En voor een Scandinavische bijzettafel op maat kun je met je ontwerp eveneens bij ons terecht!

Scandinavische salontafels van HOUTR

Eenvoudig, sober, ruimtelijk. Dat is een Scandinavische bijzettafel in een notendop. Je vindt een groot aanbod in het ruime assortiment van HOUTR, of laat een tafel op maat maken. Onze vakmensen zorgen met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde dat jouw ontwerp tastbaar wordt. Ronde of ovale salontafels, vierkante of rechthoekige sidetable, met Scandinavische invloeden geef je je woonkamer de rust en ruimte door het stevige blad en de ranke poten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.