Robuuste salontafels

Geef je woonkamer een stoere uitstraling met een robuuste salontafel van HOUTR. Van stevige industriële salontafels tot boomstam bijzettafels: de grove lijnen in combinatie met verweerd of eerder gebruikt hout maakt de robuuste bijzettafel een geliefde toevoeging aan zowel landelijke als moderne interieurs. Kun je jouw sidetable niet in ons assortiment vinden? Wij maken jouw robuuste salontafel ook op maat!

  • Salontafel Nolan

    Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
  • Salontafel Paco

    Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
  • Salontafel Ray

    Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Robuuste salontafels van HOUTR

Of je keus nu uitgaat naar een ronde salontafel of vierkante bijzettafel, een vintage salontafel of moderne bijzettafel, voor iedere vorm en iedere stijl heeft HOUTR de juiste robuuste tafel. Gemaakt van voornamelijk echt eikenhout, maar ook van oude wagondelen, sloophout of hout gebruikt voor boerderijen, in ons assortiment vind je jouw robuuste salontafel. Toch liever een uniek ontwerp in huis? Onze vakmensen maken jouw robuuste bijzettafel op maat met precisie en een beetje liefde naar jouw wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.