Moderne salontafels

De tijd dat je bijzettafel alleen maar functioneel moet zijn, is allang voorbij. De opkomst van moderne salontafels is namelijk niet te stuiten. Het is een blikvanger in je woonkamer, wars van conventies en gemaakt om te schitteren. HOUTR heeft een groot aanbod design salontafels met verschillende vormen en afwerkingen. Liever een moderne bijzettafel op maat? Ook dat is bij ons mogelijk!

Moderne salontafels van HOUTR

Ook al worden al onze moderne tafels gemaakt van echt eikenhout, in het eindresultaat is hier soms niets meer van te zien. En of het nu een chique of robuuste salontafel moet worden, een ronde of ovale bijzettafel, in het assortiment van HOUTR vind je het allemaal. Ook voor een moderne salontafel op maat. Met vakmanschap, precisie en een beetje liefde laten we jouw designtafel tot leven komen. Wil je meer weten over de mogelijkheden in moderne bijzettafels? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.