Landelijke salontafels

Elke woonkamer is gebaat bij een landelijk meubel zoals een landelijke salontafel. Bij HOUTR vind je daarom een groot assortiment aan landelijke tafels: ronde en vierkante bijzettafels, robuuste en moderne salontafels. Ook kunnen wij jouw landelijke bijzettafel op maat maken. Haal het weidse boerenleven nu in huis!

Landelijke salontafels van HOUTR

Lichte of naturel tinten, niet te veel poespas, authentiek en sfeervol, zo van de boerderij in jouw woonkamer. Dat is waar landelijke tafels voor staan. In het assortiment van HOUTR vind je een scala aan landelijke salontafels in verschillende vormen en uitvoeringen. Van rond, ovaal, rechthoekig en vierkant tot robuust, modern en klassiek. Mocht je nu zelf een idee hebben voor een landelijke bijzettafel, kun je op onze vaklui vertrouwen. Met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde gaan zij aan de slag met jouw ontwerp voor de perfecte sidetable. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.