Industriële salontafels

Van oude fabriekshallen en pakhuizen naar jouw woonkamer: de industriële salontafel is inmiddels niet meer weg te denken met het verweerde hout en het staal waar de lasnaden op te zien zijn. Bij HOUTR vind je veel verschillende soorten en vormen industriële bijzettafels, van robuuste salontafel tot moderne bijzettafel en tafels op maat!

Industriële salontafels van HOUTR

Authentiek, uitdagend, stoer en passend in elke woonkamer. De industriële bijzettafel is door zijn combinatie van hout en staal een ware blikvanger. Bij HOUTR kun je kiezen uit veel verschillende vormen en soorten sidetables met industrieel ontwerp. Zo heb je een vintage salontafel gemaakt met de nieuwste materialen. Niet gevonden wat je zocht? Laat dan een industriële salontafel op maat maken door onze vakmensen. Met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde zetten zij jouw idee in elkaar! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.