Houten salontafels

Een houten salontafel kan zowel rechthoekig en strak zijn als rond en speels. Feit is dat een houten bijzettafel enerzijds een industriele salontafel kan zijn en anderzijds ook een boomstam bijzettafel. In het assortiment van HOUTR vind je een groot aanbod houten tafels die als sidetable te gebruiken zijn. Ook voor een houten salontafel op maat kun je bij ons aankloppen!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Houten salontafels van HOUTR

Of je nu een moderne salontafel, vintage bijzettafel of Scandinavische bijzettafel zoekt, de houten bijzettafel is klassiek en tijdloos. Wat voor type woonkamer je ook hebt, de houten salontafel past sowieso bij de rest van je meubels. Bij HOUTR kun je daarbij kiezen tussen vierkante of rechthoekige salontafels, ronde of ovale bijzettafels, industrieel, landelijk of vintage. Of laat een tafel op maat maken. Wij gebruiken alleen echt eikenhout, vakmanschap, precisie en een beetje liefde om jouw ontwerp werkelijkheid te maken! Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.