Fenix salontafels

Met een superdun, matzwart, krasvast blad en zwarte poten haal je met een Fenix salontafel een zeer moderne en chique sidetable in huis. In het grote assortiment van HOUTR is deze afwerking op onder meer vierkante salontafels, ronde bijzettafels, landelijke salontafels en industriële bijzettafels te vinden. Liever een tafel op maat? Ook dat is mogelijk!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Fenix salontafels van HOUTR

Een Fenix salontafel is zeker met kleine kinderen een goed idee. Het matte blad is bestand tegen krassen en ongevoelig voor vocht, vlekken en vingerafdrukken. Bij HOUTR vind je daarom een uitgebreid aanbod van deze moderne salontafels. Dus of je nu op zoek bent naar een rechthoekige salontafel, moderne bijzettafel of industriele salontafel, met een Fenix sidetable zit je goed! Toch liever een eigen ontwerp laten maken? Met echt eikenhout maken wij met vakmanschap, precisie en een beetje liefde jouw Fenix salontafel op maat! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.