Boomstam salontafels

Voor een natuurlijke toevoeging in je woonkamer, is een boomstam salontafel het element dat je zoekt. Het mooie van een boomstam bijzettafel is dat er geen twee dezelfde zijn, zelfs niet in het grote assortiment van HOUTR. Zoek je dus een robuuste salontafel, boomstamtafel of boomstam salontafel op maat? Wij helpen je verder!

  • Salontafel Paco

    Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...

Boomstam salontafels van HOUTR

Haal de natuur in je woonkamer met een boomstam salontafel. Elke sidetable is uniek dankzij de natuurlijke contouren van de boom waar de salontafel van is gemaakt, inclusief grillige vorm, knoesten en holtes. Dus als je op zoek bent naar een natuurlijke en robuuste bijzettafel, zit je bij HOUTR goed. Wij hebben een groot assortiment boomstamtafels. Mocht je nu zelf een ontwerp hebben bedacht, kun je ook een boomstam bijzettafel op maat laten maken. Onze vakmensen gebruiken hiervoor echt eikenhout – onbewerkt uiteraard – precisie en een beetje liefde. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.