Salontafel 80 cm

Of het nu in de lengte, breedte of diameter moet zijn, voor een salontafel van 80 cm moet je bij HOUTR zijn. Van de industriële bijzettafel en moderne salontafel tot vierkante of ovale bijzettafels en rechthoekige of ronde salontafels. Mocht je een sidetable op maat willen maken, zit je ook bij ons aan het goede adres.

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Salontafel 80 cm van HOUTR

In het assortiment van HOUTR vind je de ideale blikvanger voor je woonkamer. Met ons assortiment salontafels van 80 cm zit er altijd wat voor je bij: een Scandinavische salontafel, boomstam bijzettafel, ronde salontafel of vierkante bijzettafel. Niet gevonden wat je zocht? Laat dan een bijzettafel op maat maken! Onze vakmensen maken jouw bijzettafel van 80 cm met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.