Salontafel 60 cm

Ben je op zoek naar een fijne, kleine bijzettafel? Bekijk dan ons assortiment salontafels van 60 cm eens. In het aanbod van HOUTR vind je vierkante en ronde bijzettafels, rechthoekige en ovale salontafels met een breedte, lengte of diameter van 0.60 m. Van moderne salontafel tot robuuste bijzettafel of een salontafel op maat, wij hebben het!

  • Salontafel Roan

    Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...

Salontafel 60 cm van HOUTR

Als je je woonkamer wilt opleuken met een of meerdere sidetables, dan is een salontafel van 60 cm de ideale keuze. En of hij nou vierkant, rechthoekig, ovaal of rond moet zijn, in het uitgebreide assortiment van HOUTR zit er voor ieder wat wils tussen. Een tafel op maat is ook mogelijk, van de industriële salontafel, visgraat bijzettafel tot de vintage salontafel of Scandinavische bijzettafel. Onze vakmensen maken jouw idee werkelijkheid met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.