Salontafel 200 cm

Opvallen doe je zeker met een salontafel van 200 cm: het zal sowieso de blikvanger in je interieur worden. HOUTR heeft een groot aanbod sidetables met deze lengte, breedte of diameter. Dus of je nu een Scandinavische bijzettafel, boomstam salontafel, rechthoekige bijzettafel of vierkante salontafel zoekt, bij ons vind je het. Tafel op maat laten maken? Ook dan zit je bij ons goed!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Salontafel 200 cm van HOUTR

Een ronde salontafel, boomstam bijzettafel, industriele salontafel of vierkante bijzettafel van 200 cm in de breedte, lengte of diameter, valt gegarandeerd op in je woonkamer. In het aanbod van HOUTR vind je veel verschillende sidetables met deze grote maat. Als je een salontafel op maat wilt laten maken met deze omvang, is dat ook mogelijk bij ons. Jij kiest het blad en het onderstel van je salontafel en wij maken met vakmanschap, precisie, een beetje liefde en echt eikenhout de bijzettafel van jouw dromen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.