Salontafel 180 cm

Wil je de ruimte in je woonkamer opvullen met een mooie sidetable? HOUTR heeft een groot assortiment salontafels van 180 cm in verschillende vormen en types. Denk aan een ronde salontafel, landelijke bijzettafel, moderne salontafel of vierkante bijzettafel. Maar ook een salontafel op maat van 180 cm is mogelijk. Ontdek ons aanbod nu!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Salontafel 180 cm van HOUTR

Een echte blikvanger in je interieur is een salontafel van 180 cm van HOUTR. Of je nu op zoek bent naar een authentieke boomstam bijzettafel, robuuste salontafel, rechthoekige bijzettafel of ovale salontafel, in ons assortiment vind je wat je zoekt. Je droomtafel toch niet gevonden? Laat dan je tafel op maat maken. Onze vakmensen maken van echt eikenhout met precisie en een beetje liefde jouw ontwerp werkelijkheid. Jij kiest het blad en onderstel van de salontafel, wij doen de rest. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.