Salontafel 160 cm

Wil je je woonkamer extra cachet geven met een mooie bijzettafel? Overweeg dan zeker onze salontafels van 160 cm. Van langwerpige boomstam bijzettafels en ovale moderne salontafels tot vierkante industriële bijzettafels of ronde landelijke salontafels, je vindt ze in het assortiment van HOUTR. Liever een eigen ontwerp? Laat dan tafel op maat maken!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Salontafel 160 cm van HOUTR

De salontafel van 160 cm is een statement in ieder woonkamer. Bij HOUTR vind je veel verschillende types en vormen, dus of je nu 160 cm in de lengte, breedte of diameter wilt, wij hebben het. Van ronde bijzettafel en rechthoekige salontafel tot moderne bijzettafel of juist de vintage salontafel. Ook kun je bij ons een eigen ontwerp indienen voor een tafel op maat. Met echt eikenhout gaan onze vakmensen met precisie en een beetje liefde aan de slag om jouw droomtafel te maken. Jij kiest het blad en onderstel van de salontafel, wij maken hem! Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.