Salontafel 140 cm

Voor een ware blikvanger in je woonkamer, is een salontafel van 140 cm de ideale toevoeging. Rond, rechthoekig, ovaal of vierkant, een sidetable met deze lengte, breedte of diameter springt direct in het oog. HOUTR heeft onder meer moderne bijzettafels, boomstam salontafels, landelijke bijzettafels en vintage salontafels in deze maat. Ook kunnen wij jouw tafel op maat maken.

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Salontafel 140 cm van HOUTR

Met een salontafel van 140 cm vul je je woonkamer met een bijzettafel die gezien mag worden. En of je nu op zoek bent naar een visgraat bijzettafel, ronde bijzettafel, industriele salontafel of vierkante bijzettafel, in het assortiment van HOUTR vind je de sidetable die jouw interieur afmaakt. Zelf kiezen hoe het blad en onderstel van je salontafel eruit ziet? Laat dan een bijzettafel op maat maken. Onze vakmensen gebruiken echt eikenhout, precisie en een beetje liefde. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.