Salontafel 120 cm

Wil je genoeg ruimte om wat glazen, kopjes, kaarsjes en eventueel een borrelplank neer te zetten? Dan is een salontafel van 120 cm wat voor jou. Bij HOUTR hebben we een ruime keuze aan bijzettafels met een lengte, breedte of diameter van 1.20 m. Van ronde of rechthoekige salontafels tot ovale en vierkante bijzettafels, of een salontafel op maat!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Salontafel 120 cm van HOUTR

Misschien wil je een salontafel waar net wat meer op past dan twee glazen thee. Met een bijzettafel van 120 cm is die ruimte gegarandeerd. En of je nu op zoek bent naar een boomstam bijzettafel, ronde salontafel, industriële bijzettafel of een robuuste salontafel, met een maat van 120 centimeter kun jij uit de voeten. Ook wanneer je een eigen ontwerp hebt, kunnen onze vakmensen dit realiseren met een bijzettafel op maat. Met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde maken we jouw 120 cm salontafel: in de breedte, lengte of diameter. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.