Salontafel 100 cm

Een bijzettafel van 1 m is een mooie toevoeging in je woonkamer. Praktisch, in het oog springend en in elke vorm verkrijgbaar bij HOUTR, de salontafel van 100 cm maakt je interieur af. Of het een vierkante of rechthoekige bijzettafel moet zijn of juist een ronde of ovale salontafel, wij hebben het of kunnen jouw salontafel op maat maken.

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Salontafel 100 cm van HOUTR

Of je je sidetable nu 1 bij 1 meter wilt hebben of met een diameter van een meter, een salontafel van 100 cm maakt je woonkamer af. Denk aan een ovale bijzettafel, boomstam salontafel, robuuste bijzettafel of een vierkante salontafel, je vindt het in het assortiment van HOUTR. Wil je zelf het blad en onderstel van je salontafel kiezen? Laat dan een tafel op maat maken. Met echt eikenhout maken onze vaklui met precisie en een beetje liefde jouw bijzettafel van 100 cm. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.