Vierkante bijzettafels

Stevig, robuust, maar ook chique en stijlvol. Een vierkante bijzettafel maakt je woonkamer af. Bij HOUTR vind je verschillende soorten sidetables: boomstam salontafels, Scandinavische bijzettafels, moderne salontafels en vintage bijzettafels. Zit jouw vierkante bijzettafel er niet bij? Laat dan een tafel op maat maken door ons!

Vierkante bijzettafels van HOUTR

Met een vierkante bijzettafel haal je een praktische maar stoere sidetable in huis. Dankzij de strakke lijnen en stevige hoeken past hij zowel midden in je woonkamer als tegen een muur of bank. In het assortiment van HOUTR vind je daarom zowel landelijke bijzettafels en moderne salontafels als industriële bijzettafels en visgraat salontafels. Toch liever een eigen ontwerp in je woonkamer? Laat dan jouw vierkante bijzettafel op maat maken. Onze vakmensen brengen met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde jouw ontwerp tot leven. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.