Bijzettafels

Of je het nu bijzettafel of salontafel noemt, een tafel in je woonkamer mag in geen enkel interieur ontbreken. Voor je drankje, tijdschriften, kaarsen of accessoires, industrieel of vintage, vierkant of rond, de bijzettafels van HOUTR maken je huis af. Al onze producten zijn handgemaakt uit echt eikenhout en kunnen ook op maat worden gemaakt.

Overzicht

Bijzettafels

Bijzettafels van HOUTR

Voor elke vorm en elke stijl heeft HOUTR de sidetable voor jou. Al onze bijzettafels worden van eikenhout gemaakt met vakmanschap, precisie en een beetje liefde. Dus of je nu een boomstam bijzettafel wilt of juist een ronde salontafel voor bij je bankstel, wij kunnen het leveren. En wanneer ons assortiment niet biedt wat jij wilt, kunnen we ook een tafel op maat maken met het blad en onderstel van jouw keus! Neem voor meer informatie contact met ons op

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.