Ronde bijzettafels

Ronde bijzettafels zijn perfecte toevoegingen aan je woonkamer. Het is speels, ruimtelijk en past zeker goed bij rechthoekige meubels en accessoires. Bij HOUTR vind je een groot assortiment aan ronde salontafels en ronde sidetables. Ook is het mogelijk om een ronde bijzettafel op maat te laten maken.

Ronde bijzettafels van HOUTR

Houten bijzettafels, landelijke salontafels, vintage bijzettafels of moderne salontafels, de ronde variant is in alle gevallen een zeer goede optie. Bij HOUTR vind je veel verschillende ronde bijzettafels: enkele en setjes van twee of drie. Wil je liever een tafel op maat laten maken, bijvoorbeeld een visgraat bijzettafel, vintage salontafel, rechthoekige bijzettafel of vierkante salontafel, is dat bij ons eveneens mogelijk. Onze vaklui werken met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde om de ronde sidetable van jouw wensen te maken. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.