Rechthoekige bijzettafels

De rechthoekige bijzettafel is in ieder interieur een waardevolle toevoeging. Stijlvol, praktisch, industrieel, landelijk of als boomstam salontafel, er is voor ieder wat wils in het assortiment van HOUTR. Ook als je een rechthoekige bijzettafel op maat wilt laten maken, zit je bij ons aan het goede adres.

  • Salontafel Paco

    Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
  • Salontafel Roan

    Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...

Rechthoekige bijzettafels van HOUTR

Een rechthoekige bijzettafel past in iedere woonkamer. Het is stijlvol en laat genoeg loopruimte over. Van visgraat bijzettafel en vintage salontafel tot robuuste salontafel en moderne bijzettafel, in het assortiment van HOUTR vind je de sidetabel die past bij jouw interieur. Ook kun je een tafel op maat laten maken. Met echt eikenhout maken wij met vakmanschap, precisie en een beetje liefde jouw ideale rechthoekige salontafel. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.