Visgraat bijzettafels

Wie denkt dat het visgraatmotief alleen voor op de vloer is, heeft het mis. HOUTR heeft namelijk een ruim assortiment visgraat bijzettafels. Van ronde en vierkante salontafels en ovale en rechthoekige sidetables tot landelijke salontafels en moderne bijzettafels, je vindt het bij ons. Ook met een tafel op maat kunnen wij je helpen.

  • Salontafel Roan

    Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...

Visgraat bijzettafels van HOUTR

Het kunstige om-en-om principe van een visgraat is juist voor je woonkamer een goede toevoeging. Met een visgraat bijzettafel maak je je interieur af. In het assortiment van HOUTR vind je daarom verschillende vormen sidetables met dit ontwerp: rond, ovaal, vierkant of rechthoekig. Maar ook industriële salontafels, landelijke bijzettafels, Scandinavische salontafels en landelijke bijzettafels vind je bij ons. Maar ook voor een visgraat bijzettafel op maat kun je bij ons terecht. Met echt eikenhout maken onze vakmensen met precisie en een beetje liefde jouw droomtafel. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.