Vintage bijzettafels

Op zoek naar design van vroeger? Bekijk dan eens de vintage bijzettafels van HOUTR. Hoewel de naam anders doet vermoeden, worden deze salontafels nieuw gemaakt van eersteklas eikenhout. Zo vind je bij ons verschillende vormen en stijlen vintage bijzettafels. Ook kun je je salontafel op maat laten maken!

  • Salontafel Paco

    Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...

Vintage bijzettafels van HOUTR

Al een tijd op zoek naar die klassieke, landelijke salontafel of rechthoekige Scandinavische bijzettafeltjes? In het assortiment van HOUTR vind je deze en meer vintage bijzettafels makkelijk en snel terug. En welke vorm je ook wilt, wij zorgen dat je de sfeer en authenticiteit ervan in huis kunt brengen. Niet gevonden in ons aanbod? In dat geval kunnen onze vakmensen met precisie en een beetje liefde jouw vintage bijzettafel op maat maken. Met echt eikenhout zorgen wij voor het uiterlijk en de uitstraling van een sidetable van weleer! Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.