Scandinavische bijzettafels

Denk aan Scandinavië en je ziet een weids landschap, bossen en meren. Dit idee komt terug in het design van Scandinavische bijzettafels. Sober maar robuust, tijdloos en modern. Bij HOUTR vind je een groot aanbod Scandinavische salontafels en je kunt een bijzettafel op maat laten maken!

Scandinavische bijzettafels van HOUTR

In het ruime assortiment van HOUTR vind je verschillende Scandinavische bijzettafels waarin de eenvoud, soberheid en ruimtelijkheid van het Noordse landschap zit. Wij hebben vierkante bijzettafels, ronde salontafels, landelijke bijzettafels en moderne salontafels met Scandinavisch design, maar ook een bijzettafel op maat is mogelijk. Met echt eikenhout maken onze vakmensen met precisie en een beetje liefde jouw Scandinavische salontafel: een stevig blad, ranke poten en de rust en ruimte van Scandinavië. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.