Robuuste bijzettafels

Maak een statement met een robuuste bijzettafel in je woonkamer. De grove lijnen samen met verweerd of eerder gebruikt hout passen in zowel jouw moderne als landelijke interieur. Bij HOUTR vind je een groot aanbod robuuste salontafels in verschillende vormen en stijlen. Ook maken wij jouw droomtafel op maat!

  • Salontafel Nolan

    Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
  • Salontafel Paco

    Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
  • Salontafel Ray

    Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Robuuste bijzettafels van HOUTR

Van boomstam bijzettafel en industriële salontafel tot ronde bijzettafel of vierkante salontafel, een robuuste bijzettafel is een ware blikvanger in je woonkamer. Bij HOUTR hebben we daarom een uitgebreid assortiment sidetables gemaakt van voornamelijk echt eikenhout, maar ook oude wagondelen, sloophout of hout dat gebruikt is in boerderijen. Daarnaast kun je ook voor een uniek eigen ontwerp kiezen. Onze vaklui maken met precisie en een beetje liefde jouw robuuste bijzettafel op maat. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.