Moderne bijzettafels

Alle sidetables bij HOUTR worden van echt eikenhout gemaakt. Toch hoef je daar bij het eindresultaat helemaal niets meer van te zien. Met een moderne bijzettafel staat niets vast en dat maakt het de ultieme salontafel bij jou in huis. Rond, rechthoekig, ovaal of vierkant, met een industrieel uiterlijk of juist landelijk, recht uit ons assortiment of op maat gemaakt.

Moderne bijzettafels van HOUTR

Een moderne bijzettafel is alles waar je in eerste instantie niet aan had gedacht. Hij kan zowel chique als robuust zijn, een vierkante salontafel of ovale bijzettafel zijn, of allemaal tegelijk. In het assortiment van HOUTR vind je veel verschillende moderne salontafels in verschillende vormen en stijlen, maar ook voor een tafel op maat kun je bij ons terecht. Met echt eikenhout maken wij met vakmanschap, precisie en een beetje liefde jouw moderne bijzettafel. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.