Landelijke bijzettafels

Je hebt geen landelijk interieur nodig om er een landelijke bijzettafel in kwijt te kunnen. In het assortiment van HOUTR vind je verschillende vormen en types landelijke salontafels. Denk aan de robuuste bijzettafel, moderne salontafel of een vierkante bijzettafel. Ook kun je bij ons je landelijke bijzettafel op maat laten maken!

Landelijke bijzettafels van HOUTR

Haal het boerenleven op een eenvoudige manier in huis met een landelijke bijzettafel van HOUTR. Deze salontafels hebben lichte of naturel tinten, niet te veel tierelantijntjes en zijn authentiek en sfeervol. In ons assortiment vind je zowel ronde als ovale bijzettafels, rechthoekige en vierkante salontafels met een landelijk uiterlijk. Heb je zelf een ontwerp? Dan kun je vertrouwen op onze vakmensen. Zij maken met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde jouw landelijke bijzettafel op maat. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.