Industriële bijzettafels

Een industrieel ontwerp is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een industriële bijzettafel kan dus niet ontbreken in je woonkamer. Geïnspireerd op oude fabriekshallen en pakhuizen met onbewerkt hout en staal waar de naden op te zien zijn. In het assortiment van HOUTR vind je een meervoud aan industriële salontafels, of laat een tafel op maat maken!

Industriële bijzettafels van HOUTR

Wil jij een vleugje nostalgie in je woonkamer? Bekijk dan het aanbod industriële bijzettafels van HOUTR eens. Met hout en staal ademt het de sfeer van vervlogen tijden. En of je nu op zoek bent naar een vierkante salontafel, vierkante sidetable, ovale of ronde bijzettafel met industrieel ontwerp, je vindt het in ons assortiment. Ook kun je jouw industriële bijzettafel op maat laten maken. Onze vakmensen maken met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde jouw vintage salontafel met nieuwe materialen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.