Houten bijzettafels

Een houten bijzettafel kan alle vormen en stijlen aannemen die jij wilt. Denk aan een ronde bijzettafel, industriële salontafel, vintage bijzettafel of rechthoekige salontafel. Bij HOUTR vind je de sidetable die je zoekt. En wil je een houten bijzettafel op maat? Ook dan zijn wij jouw tafelmaker!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Houten bijzettafels van HOUTR

De houten bijzettafel is even tijdloos als modern en past eigenlijk in ieder interieur. Met een industriële bijzettafel van hout, rechthoekige salontafel, moderne bijzettafel of houten ovale salontafel maak je je woonkamer af. Bij HOUTR hebben we een uitgebreid assortiment houten salontafels in verschillende vormen en stijlen. Ook kun je bij ons je houten bijzettafel op maat laten maken. Onze vakmensen werken met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde om de sidetable van jouw dromen te creëren. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.