Fenix bijzettafels

Op zoek naar een kindvriendelijke, moderne en chique salontafel? Overweeg onze Fenix bijzettafels dan eens. De bladen van deze sidetables zijn superdun met een mooie matzwarte kleur. In het assortiment van HOUTR vind je vierkante, ovale, rechthoekige en ronde bijzettafels met deze afwerking terug. Ook kun je een tafel op maat laten maken bij ons. Bekijk ons aanbod!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Fenix bijzettafels van HOUTR

Als je denkt dat matzwart een erg besmettelijke kleur is, dan heb je de Fenix bijzettafels van HOUTR nog niet gezien. Door de nanotechcoating is je sidetable krasvast, bestand tegen vingerafdrukken en ongevoelig voor vocht en vlekken. Wij hebben daarbij verschillende vormen en types waar je uit kunt kiezen: moderne salontafels, industriele bijzettafels, ronde sidetables of vierkante salontafels. Ook kun je een eigen ontwerp laten maken. Onze vakmensen maken met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde jouw Fenix bijzettafel op maat. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.