Eikenhouten bijzettafels

Eikenhout is stoer, robuust en heeft een warme uitstraling. Met een eikenhouten bijzettafel haal je dat allemaal in huis. In het grote assortiment van HOUTR vind je ovalen en vierkante salontafels, ronde en rechthoekige bijzettafels, allemaal gemaakt van eikenhout, net als de rest van onze tafels. Ook een eikenhouten bijzettafel op maat is mogelijk bij ons!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Eikenhouten bijzettafels van HOUTR

Een sidetable die bij je hele interieur past, zo zou je de eikenhouten bijzettafel kunnen noemen. En of je nu op zoek bent naar een ovale, vierkante, ronde of rechthoekige salontafel, in het uitgebreide assortiment van HOUTR zit er altijd wat voor je tussen. Wil je toch liever een industriele bijzettafel of vintage salontafel van eikenhout? Laat dan een bijzettafel op maat maken. Onze vakmensen maken met precisie en een beetje liefde jouw ontwerp. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.