Boomstam bijzettafels

Haal de natuur in huis met een boomstam bijzettafel. Zoals de naam al zegt is deze salontafel simpelweg een plak boomstam met poten eronder. In het assortiment van HOUTR vind je een groot aanbod boomstam salontafels in verschillende vormen en stijlen. Ook kun je bij ons bijzettafels op maat laten maken.

  • Salontafel Paco

    Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...

Boomstam bijzettafels van HOUTR

Of je nu op zoek bent naar een mooie sidetable of een praktische salontafel om je drankjes en de afstandsbediening op te leggen, met een boomstam bijzettafel heb je alles in één. De grillige vormen van de boom, de knoesten, jaarringen en holtes geven je woonkamer een natuurlijke aanblik zonder op robuustheid in te leveren. In het assortiment van HOUTR vind je verschillende stijlen en vormen. En mocht je nu een specifiek ontwerp willen, kunnen wij uw boomstam bijzettafel ook op maat maken. Met echt, onbewerkt eikenhout maken onze vaklui met precisie en een beetje liefde de salontafel die jij zoekt. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.