Bijzettafel 80 cm

Met een bijzettafel van 80 cm heb je niet alleen een handige plek om je glazen en kopjes, lampen of kaarsen op te zetten, maar ook een mooie toevoeging aan je woonkamer. En of het nu in de hoogte, lengte, breedte of in de diameter is, met het assortiment van HOUTR zit er altijd een salontafel van 80 cm voor je bij, of laat hem op maat maken!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Bijzettafel 80 cm van HOUTR

Op zoek naar een boomstam bijzettafel, vintage salontafel, visgraat bijzettafel of moderne salontafel van 80 cm? In het assortiment van HOUTR vind je sidetables met een lengte, breedte, hoogte of diameter van 0.80 m. En of je nu een ronde of ovale bijzettafel, rechthoekige of vierkante salontafel zoekt, je vindt het bij ons. Mocht je een eigen ontwerp willen laten maken, kun je ook bij ons terecht. Met echt eikenhout, vakmanschap, precisie en een beetje liefde maken wij jouw tafel op maat! Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.