Bijzettafel 60 cm

Ben je op zoek naar een leuke manier om je woonkamer gezellig te maken? Met één of meerdere bijzettafels van 60 cm in de hoogte, lengte, breedte of diameter van HOUTR maak je je interieur af. Wij hebben verschillende vormen en stijlen in ons assortiment, maar ook een bijzettafel op maat is bij ons mogelijk. Bekijk hier de mogelijkheden!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Bijzettafel 60 cm van HOUTR

Of je nu een plek nodig hebt om je kop koffie op kwijt te kunnen of waar je een lampje of kaarsjes op neer wilt zetten, met een bijzettafel van 60 cm is het mogelijk. Kies er eentje of meerdere om te combineren, rond, vierkant, ovaal of rechthoekig. In het assortiment van HOUTR vind je daarbij robuuste salontafels, moderne bijzettafels, vintage salontafels en industriële bijzettafels van 0.60 m in de lengte, breedte, hoogte of diameter. Liever een eigen ontwerp in huis? Onze vakmensen maken met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde jouw bijzettafel op maat. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.