Bijzettafel 40 cm

Klein maar fijn! Met een bijzettafel van 40 cm uit het assortiment van HOUTR heb je een salontafel die je makkelijk in je woonkamer kwijt kunt. Plek nodig voor een lampje, kaarsjes of gewoon voor je drankje? Onze bijzettafels met een lengte, breedte of diameter van 0.40 m zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en vormen. Of laat er eentje op maat maken!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Bijzettafel 40 cm van HOUTR

Met het aanbod bijzettafels van 40 cm van HOUTR kun je een hoop kanten op. Kies er meerdere die je bij elkaar kunt zetten, combineer vierkante salontafels met ovale bijzettafels of vul dat gat naast je bank met een sidetable. In ons assortiment bijzettafels met een lengte, breedte, hoogte of diameter van 40 cm vind je boomstam bijzettafels, industriele salontafels, moderne bijzettafels en Scandinavische salontafels. Ook kun je een tafel op maat laten maken door onze vakmensen. Met echt eikenhout, precisie en een beetje liefde brengen zij jouw ontwerp tot leven. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.