Bijzettafel 100 cm

Een bijzettafel van 100 cm maakt je interieur af. Met een vierkante of rechthoekige salontafel, ovale of ronde bijzettafel met een lengte, breedte, hoogte of diameter van 1 m heb je een mooie blikvanger in je woonkamer. In het assortiment van HOUTR vind je verschillende vormen en stijlen, maar ook een tafel op maat is mogelijk!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Bijzettafel 100 cm van HOUTR

Voor een vintage bijzettafel, Scandinavische salontafel, visgraat bijzettafel of landelijke salontafel van 100 cm zit je bij HOUTR aan het juiste adres. Of je het nu in de breedte, lengte, hoogte of diameter wil, ons assortiment heeft de sidetable die je zoekt. Ook voor een bijzettafel op maat zit je bij ons goed. Onze vaklui maken van echt eikenhout met precisie en een beetje liefde het ontwerp dat jij in je hoofd hebt zitten. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.