Visgraat bartafels

Haal de ongedwongen sfeer en het tijdloos design in huis van een visgraat bartafel. Gezellig een drankje drinken of eventjes hangen en de dag doornemen was nog nooit zo fijn. Bij HOUTR vind je een groot aanbod visgraat bartafels: van ronde en rechthoekige bartafels tot moderne en Scandinavische bartafels. Of laat er eentje op maat maken!

Visgraat bartafels van HOUTR

Wie denkt dat het visgraatmotief alleen is voorbehouden aan vloeren, heeft het mis. Bij HOUTR hebben we namelijk een groot aanbod visgraat bartafels. Deze verhoogde tafels doen het ideaal in een keuken om een ongedwongen sfeer te creëren. Ook als bureau zijn ze goed te gebruiken. En of je nu een ovale bartafel, vierkante bartafel, een landelijke bartafel of vintage bartafel zoekt, wij hebben het. Ook voor een visgraat bartafel op maat zit je bij ons goed. Met echt eikenhout, vakmanschap, precisie en een beetje liefde maken we jouw ideale bartafel! Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.