Bartafels

Heb je een mooie keuken waar je ook in wilt eten maar niet de ruimte voor een grote eettafel? Dan zijn de bartafels van HOUTR de ideale keus voor jou. Maar ook wanneer je gewoon een plek wilt hebben om te hangen of een drankje te drinken is een industriële bartafel of boomstam bartafel ideaal. Zoek een bartafel uit ons grote assortiment of laat een tafel op maat maken van echt eikenhout.

Overzicht

Bartafels

Bartafels van HOUTR

Een bartafel in je keuken of eetkamer is een ideale eettafel. Of verruil je standaard bureau met een verhoogde tafel van HOUTR. Vierkant, rond, rechthoekig, ovaal, een landelijke bartafel of vintage bartafel: je vindt ze allemaal in ons assortiment. Onze vakmensen maken jouw eikenhouten bartafel met de hand en een beetje liefde. Ook als je niet kunt vinden wat je zoekt, zit je bij ons aan het goede adres: van het blad en het onderstel tot de vorm en de stijl, wij maken jouw tafel op maat. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.