Eikenhouten bartafels

Hoewel alle tafels in het assortiment van HOUTR van eersteklas eiken worden gemaakt, misstaat een eikenhouten bartafel zeker niet. Als alternatief voor een normaal bureau of gezellige toevoeging in je woonkamer of keuken. Bij ons zijn meerdere vormen en stijlen te verkrijgen maar ook een eiken bartafel op maat is mogelijk. Bekijk hier ons aanbod!

Eikenhouten bartafels van HOUTR

Haal de warmte en gezelligheid van een eikenhouten bartafel in huis. De eiken bartafels van HOUTR komen daarbij in vele maten, vormen en stijlen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een industriële bartafel, boomstam bartafel, landelijke bartafel, ovale bartafel of vierkante bartafel? En als je niet gevonden hebt wat je zocht, kunnen wij ook een bartafel op maat maken. Onze vaklui gebruiken zoals gezegd echt eiken en maken met precisie en een beetje liefde jouw droomtafel. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.