Onderstel salontafels

Hoeveel het blad van je bijzettafel ook bepaalt, het onderstel van salontafels is minstens zo belangrijk. Dat begrijpen wij bij HOUTR, dus wij hebben wat je zoekt in een poot voor je salontafel. En of je nu een ronde salontafel of industriële salontafel wilt, een stalen onderstel, X poot of een tafel op maat, je vindt het bij ons!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Onderstel salontafels van HOUTR

Een opvallende ronde voet, een kruispoot of stalen poten: het onderstel van salontafels is bepalend voor de look ervan. Bij HOUTR kun je daarom kiezen uit een ruim assortiment aan bijzettafels met verschillende soorten onderstellen. Ga je voor een moderne salontafel met glanzende poten of toch liever voor een industriële bijzettafel met onbewerkte kruispoten? Welke stijl of vorm je ook kiest, alles wordt bij ons met echt eikenhout, vakmanschap, precisie en een beetje liefde gemaakt. Voor een uniek ontwerp kun je ook een salontafel op maat laten maken, inclusief bijpassend onderstel. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.