Onderstel bijzettafels

Het onderstel van bijzettafels is een essentieel deel. Niet alleen vanwege zijn functie, maar ook vanwege het ontwerp. Bij HOUTR snappen we dat dit uniek moet zijn. Een houten bijzettafel met stoere houten poten, een ronde bijzettafel met bijpassende ronde voet of een stoer stalen onderstel onder je industriële bijzettafel, bij ons vind je het!

 • Salontafel Nolan

  Vanaf € 168,48 Salontafel Nolan is een stoere tafel in het klein met zijn...
 • Salontafel Paco

  Vanaf € 217,50 Salontafel Paco is een boomstamtafel met stoere afwerking. Door...
 • Salontafel Roan

  Vanaf € 201,60 Salontafel Roan is een rechthoekige tafel met een omlijnde...
 • Salontafel Tijn

  Vanaf € 237,07 Salontafel Tijn is een ronde tafel met een rond geslepen...
 • Salontafel Ray

  Vanaf € 187,14 Salontafel Ray is een ronde tafel gemaakt van het beste...

Onderstel bijzettafels van HOUTR

Met het ruime assortiment bijzettafels van HOUTR, kun jij een salontafel uitkiezen die in jouw interieur past uiteraard met een matchend onderstel: die vintage bijzettafel met smalle stalen poten, een landelijke bijzettafel met sierlijke houten poten of die moderne bijzettafel met X poot. Mocht je zelf iets willen bedenken, kun je een salontafel op maat laten maken, natuurlijk met het onderstel dat jij wilt. Onze vakmensen maken met precisie, een beetje liefde en echt eikenhout van jouw idee werkelijkheid. Meer weten? Neem contact met ons op!

 

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.