Onderstel bartafels

Het ontwerp voor het onderstel van bartafels luistert nauw: je moet de hoogte in, er moeten mensen aan kunnen zitten en het moet je blad kunnen dragen. Bij HOUTR hebben wij een uitgebreid aanbod met verschillende onderstellen. Wat dacht je van een ronde voet, een X poot of simpele stalen poten? Of je nu een industriële bartafel, landelijke bartafel, ronde of houten bartafel wilt, wij hebben het!

Onderstel bartafels van HOUTR

Een hoge bartafel creëert sfeer in je interieur en met het juiste onderstel, is het de perfecte toevoeging. HOUTR heeft een groot aanbod tafels met verschillende soorten onderstellen. Of je nu een boomstam bartafel met robuuste voet of een landelijke bartafel met houten poten zoekt, een moderne bartafel met X poot of een eikenhouten bartafel met stalen onderstel, wij hebben het ins ons assortiment. Mocht je een bartafel op maat willen, ben je bij ons ook aan het goede adres. Onze vakmensen maken jouw bartafel met precisie en een beetje liefde zoals jij hem hebt bedacht! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.