Visgraat hoektafels

Laat die ruimte tussen je banken of in de hoek van je kamer opvullen met een visgraat hoektafel van HOUTR. Het is de ideale toevoeging om een kop koffie of glas wijn op te zetten, of juist een bloemetje. Dankzij het visgraatmotief van de tafel heb je de ideale hoektafel. Ook voor een tafel op maat met visgraat zit je bij ons goed!

Visgraat hoektafels van HOUTR

Hoewel de naam anders doet vermoeden, hoeft een hoektafel helemaal niet vierkant of rechthoekig te zijn. De visgraat hoektafels van HOUTR zijn net zo goed ovaal of rond. Met een industrieel of landelijk ontwerp, vintage of moderne hoektafel past het visgraatmotief prima. Wij hebben veel verschillende stijlen en vormen in ons assortiment. Wil je liever een eigen ontwerp in je woonkamer? Laat dan je hoektafel op maat maken. Onze vakmensen gebruiken echt eikenhout, precisie en een beetje liefde om jouw idee tot leven te laten komen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.