Vintage hoektafels

Of je nu op zoek bent naar een landelijke salontafel, Scandinavische bijzettafel of andere vintage hoektafel, in het assortiment van HOUTR vind je de hoektafel die jouw interieur afmaakt. Met een ontwerp en de sfeer van vroeger, maar de kwaliteit en technieken van nu, vind je verschillende vormen in ons aanbod. Daarnaast is een vintage hoektafel op maat ook mogelijk!

 • Tafel Olaf

  Vanaf € 843,93 Rechthoekige tafel Olaf vormt een ware eyecatcher in huis...
 • Tafel Jim XL

  Vanaf € 1.212,59 Jim is een prachtige, robuuste tafel in vintagelook, staande op...
 • Tafel Olaf XL

  Vanaf € 1.178,20 Rechthoekige tafel Olaf vormt een ware eyecatcher in huis...
 • Tafel Jim

  Vanaf € 845,55 Jim is een prachtige, robuuste tafel in vintagelook, staande op...

Vintage hoektafels van HOUTR

Een echt oude, vintage hoektafel is naast een investering ook zichtbaar gebruikt en minder betrouwbaar dan je zou denken. Met een vintage salontafel van HOUTR is dit niet het geval. Of je nu een ovale of ronde hoektafel zoekt, of een landelijke bijzettafel van vroeger, onze sidetables worden met nieuw hout vervaardigd maar op basis van een oud ontwerp. Zo haal je de uitstraling en authenticiteit van weleer eenvoudig in huis. Daarnaast kun je ook jouw vintage ontwerp indienen. Onze vaklui zorgen met precisie en een beetje liefde dat jouw gedroomde vintage hoektafel werkelijkheid wordt. Meer weten? Neem contact met ons op!

Maatwerk houten tafels voor elke woonwens

Ieder product van hout is anders, ieder interieur ook. Een houten tafel brengt leven in huis, gaat jarenlang mee en wordt eigenlijk alleen maar mooier. Maak van jouw huis een thuis: kies voor maatwerk houten tafels die passen bij jouw woonwensen.